wtorek, 3 maja 2011

Flavon max Plus+ - Składniki

W naszym ekskluzywnym produkcie znalazły się składniki charakteryzujące się wyjątkowo silnymi właściwościami przeciwutleniającymi, aby nadawał się dla osób nawet najbardziej narażonych na negatywne wpływy. Dlatego do składników wypróbowanego już Flavon max dobraliśmy dodatkowo dwa wyśmienite i zasłużenie popularne gatunki owoców: granat, który ze względu na swoje właściwości jest używany od wieków w celach leczniczych oraz acerola (wiśnia z Barbadosu), której wyjątkowa wartość polega na wysokiej zawartości witaminy C.

Żeń-szeń, Czarny bez, Rokitnik pospolity, Burak ćwikłowy, Ciemne winogrono, Czarna jagoda, Czarna porzeczka, Acerola, Owoc granatu.

Rejestracja
http://skocz.pl/dcquw

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz